Det første skridt...


Vi har længe talt om, at vi gerne ville have gang i bloggen for Evrlily – vores personlige plakat univers.

Evrlily, ’vores barn’, som vi har bygget sammen. Vi bruger tid på at tilpasse, nusse om og udvikle konceptet. Der sker mange sjove ting undervejs, men flere af disse bliver hurtigt glemt som ugerne passerer. Derfor er en blog et godt sted med det formål ’to keep track of’ vores proces og udvikling.

Der en masse historier, som vi gerne vil fortælle mere om. Vores fantastiske kunstnere – og deres helt unikke og flotte værker. 

Vi vil selvfølgelig også gerne fortælle lidt om os selv og de tanker, vi går rundt med som helt nystartet virksomhed. Vi fortæller selvfølgelig også disse historier på de sociale medier, men der er er vi begrænset af længden på opslag og stories…

Stigne og Astrid fra Evrlily

Vi mødte hinanden i sensommeren 2008. Astrid var lige kommet hjem fra London og Stigne tog bussen fra Amager. Vi mødtes i Ballerup på Ingeniørhøjskolen og blev hurtigt venner. Det var en sjov tid. Vi talte ofte om at skabe noget spændende sammen en dag.

Nu spoler vi en del år frem. Helt til foråret 2020. Vi sad på the Shrimp – en vidunderlig restaurant i København – og hyggede os. Vi havde ikke set hinanden et stykke tid, men pludselig startede en lille ild. Vi talte om alle vores idéer tilbage fra studietiden, og vi blev enige om at NU var et godt tidspunkt at tage skridtet. Hvordan og hvorledes vidste vi ikke. Men det første skridt var taget.

Vi havde rigtig mange gode ideer: løsninger til problemer, problemer med eksisterende løsninger, problemfrie løsninger - men Evrlily opstod et andet sted.

Vi glæder os til at fortælle meget mere.

Stay tuned,

Astrid & Stigne