Nye Gamle Kendinge - Tomme Stamtræer


Vi har åbnet op for et nyt koncept og vi er glade for endelig at dele det med jer!

 

Kanintræet af Mette Laustsen

Vi har lyttet til jer og jeres efterspørgsel. Derfor har vi nu i samarbejde med to af vores virkelig dygtige kunstnere, lanceret to tomme stamtræer, som man selv kan udfylde derhjemme. Dette er en hyggelig aktivitet i familien, der samtidig lærer familiens yngste og familiens relationer, og hvor man kommer fra.

Mette Laustsen har udvidet sit ’Kanintræ’ med større felter, så det er nemmere at udfylde i hånden. Dette flotte slægtstræ skal udfyldes som et generationstræ, hvor hovedpersonen sættes i stammen i bunden, og dennes familie forgrener sig til forældre, bedsteforældre osv.

Dette er et eksempel på et udfyld selv stamtræ eller DIY Stamtræ, som er så fin og vil hænge flot på et hvert værelse. Man har simpelthen hele familien samlet i et flot stykke plakatkunst udformet som et slægtstræ.

Joanna Jensens Stamtræ 'Min Verdens Forgreninger' 

Joanna Jensen har også lavet en ny version af sit slægtstræ ”Min Verdens Forgreninger”, der er lavet til at blive udfyldt i hånden. Her skriver du navnet på hovedpersonen/hovedpersonerne i stammen af træet. Og så kan du selv bestemme hvem du gerne vil have i trækronen omkring dig. Det kan være den familie du selv har valgt, alle dine fætre og kusiner eller måske også din hund? Dette er et slægtstræ du selv kan fortolke, og samtidig fungerer det som et flot stykke kunst til hjemmet.

 Udfyld selv stamtræ af Joanna Jensen

Vi har tilføjet et øveprint i sort/hvid til pakken, så du kan lave dig selv en kladde, før du fører navnene ind i det rigtige værk. Begge værker er printet på lækkert mat fotopapir. Vi anbefaler, at du bruger en vandfast sort touch.

Et tomt stamtræ er en unik og personlig gave til en du gerne vil give noget særligt. Det er den mest personlige barnedåbsgave eller konfirmationsgave.