Nyt koncept - Vi sigter mod stjernerne


Vi lancerer et helt nyt koncept! :-) 

Og vi har glædet os super meget til det. Vi har lavet en trekløver af et samarbejde, for at udvikle et nyt personligt koncept til evrlily-universet.

I samarbejde med kunstneren Joanna Jensen, og astrolog, Pernille Ørskov bag Astroswan har vi udviklet et personlig horoskop-plakat. Og hvad er nu det…

Fisk stjernetegn med navn

Et horoskob-hjul, eller et astrologi-hjul er kan betragtes som et kort over hvordan stjerner og planeter stod det øjeblik du blev født. Vi kender alle vores stjernetegn – eller det er i realiteten vores soltegn. Men vidst i, at vi også har et månetegn? Og en ascendant? Månetegnet er i det tegn månen stod i det øjeblik du blev født. Ascendanten er det stjernetegn, der er ved at stå op i den østlige horisont ved ens fødsel. Det skifter derfor hver 15. minut. Og hvis du er født ved solopgang, er dit soltegn og din ascendant den samme. Det er jeg (Astrid) for eksempel. Jeg er skorpion med skorpion i ascendant. Det kan en rigtig astrolog koge en hel masse på.

Derudover står alle himlens planeter også i forskellige tegn på det tidspunkt at man er født. Og det er alt sammen med til at forme dig som person.

Vi har valgt at lave disse personlige horoskoper, fordi vi godt kan lide personlig kunst med en dybere mening. De rigtige øjne kan læse en hel masse ud af dit helt personlige horoskop-hjul. For os andre er det blot et rigtig flot, unikt og meningsfuldt stykke kunst.

Det er muligt at tilkøbe en læsning af horoskopet af astrologen bag Astroswan. Pernille Ørskov. Hun vil give dig en mini-session om dit / dit barns horoskop, og fremhæve hvilke ting der er helt særlige for dig. Det er for eksempel styrker, personlige træk, udfordringer. Pernille går rigtig meget op i, ikke at pålægge folk profetier.

Vi lancerer horoskopplakater og personlige stjernetegnsplakater over de næste par uger. Vi glæder os til at vise jer dem.