OM EVRLILY


HVAD LAVER EVRLILY?
Evrlily tilbyder dansk kunst med din familie som omdrejningspunkt. Vi laver slægtsplakater og stamtræer designet af danske up-coming kunstnere.
Vores mission er at give dig muligheden for at lære de dygtige kunstnere bedre at kende og samtidig få formidlet dit ophav i et af kunstnernes værker. Bag hvert værk står en kunstner. En kunstner, der har fortolket et stamtræ eller slægtsplakat, og gengivet det på sin egen måde - tro mod kunstnerens personlige stil. Vi bestræber os på, altid at repræsentere en række kunstnere med meget forskellig streg og meget forskelligt udtryk. 
HVEM GEMMER SIG BAG EVRLILY?
Evrlily blev etableret i 2020, af os - Stigne og Astrid – ideen med slægtstræer opstod en dag, vi skulle finde en barnedåbsgave til en fælles veninde. Siden har det taget fart, da vi startede med at samle inspiration, gik det op for os, at der sidder rigtig mange dygtige kunstnere med så meget på hjertet og kriller i hånden for at tegne og formidle deres kunst. Nu står vi her og er klar til at dele en håndfuld kunstneres unikke værker af stamtræer og slægtsplakater med jer.
Stigne er regnemaskinen, den crossaint-drevne turbomotor med evig og smittende optimisme. Astrid er ide-generator og håndlanger. Når disse ingredienser blandes, opstår en fælles passion og et drive, der viser vej. Inden nogen beslutninger træffes, mærker vi efter. Den gode energi er afgørende.
Du er altid velkommen til at skrive til os på onkel@evrlily.dk - vi svarer inden du når at sove to gange.
 
Astrid og Stigne fra evrlily personlige plakater