OM EVRLILY


HVAD LAVER EVRLILY?
Evrlily tilbyder dansk kunst med dig eller din familie som omdrejningspunkt. Vi laver slægtsplakater, stamtræer og nu også stjernetegn samt fødselshoroskoper - alle designet af danske kunstnere.
Vores mission er, at give dig muligheden for at lære de dygtige kunstnere bedre at kende og samtidig få formidlet dit ophav i et af kunstnernes værker. Bag hvert værk står en kunstner. En kunstner, der har fortolket et stamtræ eller en anden personlig plakat, og gengivet det på sin egen måde - tro mod kunstnerens personlige stil. Vi bestræber os på, altid at repræsentere en række kunstnere med meget forskellig streg og meget forskelligt udtryk. 
HVEM GEMMER SIG BAG EVRLILY?
Evrlily blev etableret i 2020, af os - Stigne og Astrid – ideen med slægtstræer opstod en dag, vi skulle finde en barnedåbsgave til en fælles veninde. Siden har det taget fart, da vi startede med at samle inspiration, gik det op for os, at der sidder rigtig mange dygtige kunstnere med så meget på hjertet og kriller i hånden for at tegne og formidle deres kunst. Nu står vi her og er klar til at dele en håndfuld kunstneres unikke værker af stamtræer, slægtsplakater og en masse andre ting med jer.
Stigne er regnemaskinen, den crossaint-drevne turbomotor med evig og smittende optimisme. Astrid er ide-generator, en fryd for øjet, overbliksminister og den positive energi. Når disse ingredienser blandes, opstår en fælles passion og et drive, der viser vej. Inden nogen beslutninger træffes, mærker vi efter. Den gode energi er afgørende.
Du er altid velkommen til at skrive til os på onkel@evrlily.dk - vi svarer inden du når at sove to gange.
 
Astrid og Stigne fra evrlily personlige plakater