FAQ


HVAD ER ET STAMTRÆ?
Definitionen på et stamtræ er, i følge dansk leksikon, et overblik over en slægt med udgangspunkt i en stamfader eller stammoder. Vi har bedt en række kunstnere om at fortolke et stamtræ tro mod deres kunstneriske stilart.

HVILKE NAVNE SKAL JEG SÆTTE I? 
Det er op til dig - du kan lave et generationstræ eller et nutidsbillede af din familie eller noget helt tredje. Et generationstræ er et traditionelt stamtræ - hovedpersonen placeres i midten, derefter forældre, bedsteforældre og oldeforældre. Du kan også vælge at lave et "nutidsbillede" af din familie, hvor det er hovedpersonens forældre, onkler, mostre, kusiner osv, der visualiseres. Du kan læse mere om de forskellige opbygninger af et stamtræ under Om Stamtræer

HVORDAN KØBER JEG ET STAMTRÆ?
Du udvælger det værk, du gerne vil købe. Når du har gennemført dit køb, sender vi dig en formular du skal udfylde med de navne, som du ønsker indarbejdet i værket. Så snart vi har modtaget din formular, går vi i gang med at flette din familie ind i værket. Vi sender værket til godkendelse hos dig, inden vi printer. Leveringstid er cirka en uge, fra vi har modtaget den udfyldte formular. 

JEG HAR SKREVET ET NAVN FORKERT VED BESTILLING. HVAD GØR JEG?
Det kommer an på hvor langt vi er med din bestilling. Hvis du opdager, at du har tastet forkert, så skriv eller ring til os hurtigst muligt, så ser vi hvad der kan lade sig gøre.

SENDER I TIL UDLANDET?
Ja! Skriv til os på onkel@evrlily.dk - så finder vi en god løsning. 

HVILKEN SLAGS PAPIR TRYKKER I PÅ?
Det kommer an på hvilket værk du vælger. Vi repræsenterer forskellige kunstnere med forskellig stilart - og med forskellige præferencer inden for papir-type. Værkerne med akvarel er printet på lækker 200 gram hahnemühle matt fibre papir. Værkerne med fulddækkende farve er trykket på 230 gram matt coated photopapir.   

HVILKEN STØRRELSE FÅS PLAKATEN I?
Det er lidt forskelligt. Alle vores personlige stamtræer laver vi kun i str. A3. Stjernetegnsplakater kan du også få i str. A4-

DET ER DOPE! HVEM ER I?
Vi er Astrid og Stigne. En nordjyde emigreret til Sjælland og en ærke Amager-genser.

her er vi everlily personlige stamtræer

MIN FAMILIE PASSER IKKE IND I JERES STAMTRÆER, HVAD KAN JEG GØRE?
Tøv ikke med at kontakte os, så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at finde en god løsning til netop din familie-konstellation.

MIN FAMILIE UDFYLDER IKKE ALLE FELTER PÅ STAMTRÆET, GØR DET NOGET?
Nej slet ikke :-) Alle vores stamtræer er tegnet af dygtige kunstnere, der netop har medtænkt fra starten, at alle familier er forskellige. Derfor er stamtræet flot både med mange og med få navne. Plakaten bliver stadig flot, balanceret og helt personlig.

FØLGER DER EN RAMME MED MIN FAMILIEPLAKAT?
Desværre ikke. Men vi har de fineste (hvis vi selv skal sige det) håndlavede rammer i genbrugstræ. Du kan finde dem her håndlavede rammer